Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » CHP Mitinginde; Kılıçdaroğlu yine halkı görmedi

CHP Mitinginde; Kılıçdaroğlu yine halkı görmedi

 Fotoğraf

CHP genel başkanı Kemal Kılçdaroğlu dün Ardahan’a gelerek PTT önündeki alanda toplanan halka hitap etti.  Kılıçdaroğlu gelmeden önce alanda kurulan dev ekranda sık sık onuncu yıl marşı dinletildi. Türk’e durmak yaraşmaz, Türk  önde Türk ileri denildi ve yine milliyetçi söylemlerle Türkiye’de Türklerin dışında dada milletlerin yaşadığı yok sayıldı. Yine adında halk kelimesi olmasına rağmen yine halktan kopuk söylemler mitinge damgasını vurdu.
Ayrıca Ardahan da kurulan dev ekranda saatlerce CHP Milletvekili Ensar Öğütün milletvekilliği süresince Ardahan’ı dünya ya nasıl rezil etiğinin anekdot şeklinde gösterimi yapıldı. Reklam niteliğindeki bu slayt gösterilerin toplumu nasıl derinden üzdüğünü Ensar öğüttü Ardahan’ın başına bir kere daha bela etmenin peşinde olan zihniyeti doğu güneşi gazetesi olarak üzüntüyle izledik.
Mitingde küçük bir kalabalığa hitap eden genel başkan Kemel Kılıçdaroğlu kendisini peygamber soyu mensubu yapan öğüttü överek sözlerine başladı.  Öğütün, Tarım ve hayvancılık konusundaki mücadelesini halkın aklıyla alay edercesine anlatı.
Kılıçdaroğlu , ‘başbakan Kemal ‘sloganları eşliğinde sözlerine şöyle devam etti; ‘’ hayatım boyunca hiçbir zaman devletimi düşünmenin ötesinde hiçbir şey yapmadım. Vatandaşımı düşündüm, Türkiye’yi  düşündüm. yirmi yedi yıl buçuk bu devlete hizmet ettim. Hep Türkiye’yi düşündüm. Soruyorlar kaynağı nerede bulacaksın diye , onlara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Genel Kurulda cevap verdim. Dedim ki ben eski hesap uzamanayım maliyeyi iyi bilirim. Ben Türkiye’de hesap uzmanlığı konusunda 10 kişiden biriyim. Kimlik ayrımı yapmadan herkese hizmet edeceğim. Her haneye barış ve kardeşliği getireceğim onlar 13 yılda yoksulluğu bitirmediler ben 4 yılda yoksulluğu tarihe gömeceğim . yeni bir sayfa açacağız. 7 haziranda sizlerle beraber yeniden yola çıkalım sözüm söz, bu üleşkeye barışı ve huzuru sadece CHP getirecek emin olun. Bu ülkede taşeronluğu, yoksulluğu bitirecek parti CHP’dir . Türkiye’de işçinin can güvenliği taşeronun elinde biz taşeronu kaldıracağız’ ’dedi.
Kılıçdaroğlu ve beraberindeki partililer mitingin ardında alevi vatandaşların yoğun yaşadığı, CHP’nin kalesi konumundaki  Ardahan’ın Damal ilçesine hareket ettiler.


04:07, 04.05.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500